Tervetuloa Lauritsalan Teräksen kotisivuille!

Olemme naisten kuntonyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura, joka järjestää harjoituksia Lappeenrannan urheilutalolla. Info-sivulta löydät lisää tietoa seuran toiminnasta ja kuntonyrkkeilystä.

Ajankohtaista

Kevään treenimaksut

Kevään 2018 jäsen- ja treenimaksut seuran tilille 28.1. mennessä. FI49 5620 0920 0223 07 (OKOYFIHH) 95 euroa, sisältää 15 euron jäsenmaksun. Viestikenttään viitteeksi treenaajan nimi. Jos maksat liikuntaseteleillä, ilmoita siitä taloudenhoitajalle kati.valle (at) gmail.com. Lisenssimaksu 10 euroa, maksetaan myöhemmin SuomiSport maksupalvelun kautta, kunhan saamme sen toimintaan.

Kevään alkeiskurssi

Uusi naisten kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi alkaa ma 8.1. klo 19. Treeniajat ma klo 19-20.30 ja ke klo 19-20. Kurssin hinta 95€+ 10€ lisenssimaksu. Samalla hinnalla treenaat koko kevään, alkeiskurssi 31.1. ja tämän jälkeen treenit jatkuvat 2. ryhmän kanssa. Tervetuloa kaikki naiset iskemään hartiakivut säkkiin ja samalla kohottamaan kuntoa! Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavarusteet ja juomapullon, lajivälineet löytyvät salilta.

Kevään treenit alkavat

Kevätkauden treenit alkavat 8.1.2018. Katso treeniajat Treenit-osiosta. Myös kaikki aikaisemmin kuntonyrkkeilyä harrastaneet tervetuloa suoraan vanhojen treeneihin! Jos olet joskus käynyt alkeiskurssin meillä tai muualla, ei alkeiskurssia tarvitse käydä uudestaan. Voit ottaa yhteyttä This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai tulla suoraan treeneihin.

Teräkselle kunniajäsen

Seuramme pitkäaikaiselle taloudenhoitajalle Riitta Kontiaiselle on myönnetty Lauritsalan Teräksen kunniajäsenyys tunnustuksena ja kiitoksena vuosien panoksesta seuran hyväksi.

Vetäjäksi?

Oletko kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme? Lauritsalan Teräksen treenejä vedetään vapaaehtoisvoimin ja etsimme uusia, innokkaita kuntonyrkkeilyvalmentajia. Seura huolehtii vetäjien koulutuksesta nyrkkeilyliiton kurssien kautta. Jos kiinnostuit, kysele lisää vetäjiltä treeneissä tai puheenjohtaja Anu Hanniselta.

 

Lauritsalan Teräkseen tervetulleita ovat myös aikaisemmin kuntonyrkkeilyä harrastaneet. Jos olet joskus käynyt kuntonyrkkeilyssä meillä tai muualla, voit tulla suoraan treeneihin käymättä alkeiskurssia. Tietoa treeniajoista löydät Treenit-osiosta.

 

Pipoja ja treenipaitoja myynnissä salilla. Kysy valmentajalta!

 

Katso treeniajat treenit -sivulta.

 

Meille käyvät maksuna Smartum -setelit ja Sporttipassi 

 


 

Kuvia lisätty

Kuvia myytävänä olevista Teräksen tuotteista lisätty galleriaan.

Last Updated (Sunday, 14 January 2018 18:56)